divendres, 7 d’octubre del 2011

El resultat no reflecteix el nivell de joc del partit

Després de la victòria aconseguida contra els Pfoca Júniors, els jugadors de l’AJS tenien la moral pels núvols. Tot i això, sabien contra qui tocava jugar, i que no es podien confiar, ja que si ho feien el resultat podria ser escandalós. 

Eren les 8 del vespre de dimecres, i el destí no jugava a favor de l’AJS. Dels 9 jugadors amb fitxa, només 5 estaven en disposició de jugar. El nostre porter continua a la clínica de desintoxicació per superar un problema d’alcoholisme agut. En Sebes, lateral incansable, continuava de baixa per indicació de l’equip mèdic de l’AJS, degut a una lesió al turmell. L’Albert, la llegenda ofensiva de l’equip groguet, es va reservar per poder complir amb el seu compromís internacional amb la selecció de la Unió Soviètica. I finalment, l’Adri, que continua desaparegut (els últims rumors indiquen que fou segrestat per una guerrilla egarenca i que vaga per la serra de l’Obac).

Vist el panorama, els jugadors disponibles de l’AJS ho havien de donar tot. Tal i com va dir el capità de l’equip: “No hi ha canvi possible, no hi ha rendició possible. Donarem fins la nostra última gota de suor, fins la nostra última molècula d’ATP, per tal de fer un bon partit”. I així va ser. 

Pel que fa el rival, els Llumillo, presentaven un equip força nombrós i amb algunes sorpreses. Per tal de que el lector se’n faci una idea, per cada jugador groguet n’hi havia dos de l’equip càrnic. Pel que fa a les sorpreses, destacar la presència d’un jugador de “champions”, i la tornada als terrenys de joc del mític porter Pol G., que reapareixia després d’una llarga lesió. 

El partit acabar amb un resultat de 7-1. Tot això, és important destacar que l’AJS va aconseguir aguantar 15 minuts amb un resultat de 0-0, i que fins l’últim quart d’hora el resultat fou de 3-1. A partir d’aquí, l’equip ja no podia més, el joc físic i de velocitat de l’AJS havia passat factura als seus jugadors, i en conseqüència el rival va aconseguir més ocasions i ampliar el resultat fins els 7 gols. 

Tot i això, el secretariat del “red team” vol destacar el bon joc ofert i la major compenetració i disciplina que mostren els jugadors en el camp. Tal i com va dir en Miquel després del matx: “Hem jugat bé. Crec que amb un o dos canvis, haguéssim empatat o guanyat el partit”. Fins i tot, el capità de l'equip de la ràdio va declarar que "el resultat no reflecteix el nivell de joc del partit". 


Passem al anàlisi dels jugadors:
  • Rai: Inspirat. El defensa del l’equip i segon capità, li va tocar jugar de porter. Va fer parades inversemblants i va estar segur sota els pals.

  •  Bernat: Complert. El fitxatge estrella de l’AJS va demostrar la seva qualitat. Segur en defensa, recuperant pilotes, ajudant a la sortida i posant pausa al joc. Va ser l’autor de l’únic gol. 

  • Miquel: Múscul i pulmó. Va exercir d’òrgan vital per l’equip. Va animar a la resta. Va anar per terra i es va tornar aixecar. En resum, intensitat des del minut 0 i velocitat.
  • Ricart: Insistent. Ho va provar, va desbordar en velocitat, va aguantar la pilota i va combinar per trenar moltes jugades. La majoria de pilotes ofensives passaven pels seus peus.  En aquesta ocasió no va “mullar” però va fer la gran assistència de gol. 

  • Arnau: Desubicat. Va començar jugant de “punta”, però el llarg del partit va anar vagant per totes les posicions del camp. Va pressionar i va recuperar pilotes. Va tenir ocasions de gol  però no es van materialitzar. El final del partit estava mort.  

1 comentari:

La mataronina ha dit...

Un dia, tindreu una hooligan Mataronina! així que ja vaig preparant pancartes anti-egarenques!

Poseu una mataronina a la vostra vida!