dimecres, 15 de desembre del 2010

Ja arriba la segona volta!

Després d'uns dies de descans de la lliga LEFA, arriba la segona volta!

L'equip red ha acabat la primera volta a la cinquena posició a només dos punts, o el que és el mateix, a una victòtia, del tercer classificat. Els partits disputats per l'AJSabadell Red Team a la priemra volta han estat valorats de forma positiva pel fet de que l'equip ha estat gairebé creat del no res, i amb les primeres jornades s'ha aconseguit consolidar un bon joc que apunta bones maneres de cara a les properes jornades.

Les últimes tres jornades es poden comparar amb les tres opcions d'una moneda:
- La creu seria la derrota ajustada contra els cítrics en que cal destacar que la baixa concentració dels nostres jugadors juntament amb errades a la porteria van donar la victòria a un dels equips novells de la gran lliga LEFA.
- Per altra banda cal destacar com a "cantu" de la moneda el aprtit que s'havia de disputar contra els Desperdicius de Salònica, però que per qüestions meteorològiques va haver de ser anul·lat i encara s'està pendent de la resolució oficial de la LEFA sobre quina sera la data en que es celebrarà el matx.
- Finalment la cara de la moneda és la victìòria en el clàssic. Els jugadors del Red Team es van imposar amb mesurada contundència als militants de Endavant Les Atxes. Tot i la victòria dels reds, cal destacar la brillant actuació d'un nou fitxatge (que per edat hauria de ser de l'AJSabadell) de l'equip rival. Amb aquesta victòria es va demostrar que l'AJSabadell Red Team no és ni de lluny el filial de l'equip atxa.

A continuació els mostrem algunes de les imatges que els nostres càmeres oficials van captar durant les últimes jornades:

El polivalent Jaume celebrant un dels seus gols
El capità Rai salva un pilota quan semblava que ja era gol davant 
l'espant de la seva afició
Imatge d'un dels nostres incondicionals
L'afició de l'AJSabadell celebra la victòria davant dels atxes
L'afició ocupa els carrers del centre de la ciutat després de la derrota
contra els Cítrics i es desferma la passió per el feungol i l'alcohol



El Secretariat Permanent fa una crida a l'assistència massiva per a l'encontre de dimecres 15 de desembre convocat a les 21h a l'Estadi Miguel Hernandez contra els The Chunguitos FC, ja que considera que és un partit de vital importància per pujar posicions a la classificació.

El SP també vol aprofitar el comunicat per tal d'anunciar que s'estan fent gestions per tal de que durant les Festes Hivernals sigui possible desenvolupar el I Torneig Feungolístic Popular. Segons la amrxa de les negociacions, està previst que el torneig es fagi el dia 3 de gener a la Ciutat Esportiva Independentista Popular (CEIP) Teresa Claramunt