dimarts, 21 de desembre del 2010

Derrota aclaparadora a casa

Mal començament de la segona volta de la Lliga LEFA per a l'equip red que pateix una contundent derrota en un partit marcat per les absències, el joc limitat i la gran qualitat dels rivals.

El passat dimecres 15 de desembre en l'enfrontament entre l'AJSabadell Red Team i els The Chunguitos FC que es va disputar a l'estadi Miguel Hernandez, el camp propi de l'AJSabadell, es va poder veure com l'equip red no aconsegueix aixecar el vol. El partit va estar marcat per les baixes (totes avisades amb antel·lació pels nostres jugadors) i la mala capacitat de reacció del Secretariat Permanent de l'equip, que va ser incapaç de fer fitxatges d'última hora. Només cinc jugadors del Red Team van assistir al primer partit de la segona volta.

Tot i aquesta manca de jugadors, no ens volem excusar. La qualitat del rival era elevada, tant a nivell tècnic com de preparació física. Després d'una hora de partit on els nostres jugadors van quedar morts físicament, els xungus van mantenir al compostura i van aguantar fins a l'últim minut del partit.

El resultat final no va fer més que demostrar la realitat de l'encontre. Una clara superioritat de joc dels xungus, es va traduir en una clara superioritat en el marcador per part d'aquest equip. El resultat final, lluny de l'esperat tant per el Secretariat Permanent com pels jugadors reds va ser d'un contundent 2 a 12 a favor dels Chunguitos.Tot i al derrota cal destacar la constancia del davanter estrella de l'equip, el Gorka, que va ser el principal motor ofensiu de l'equip durant els 60 minuts.

Durant les festivitats d'hivern caldrà replantejar part del projecte politicofeungolístic del Red Team buscant possibles solucions i començant una roda de contactes amb diferents joves promeses i futurs cracks que els nostres "ojeadors" ja tenen ullats.

La pròxima jornada toca descans, un descans que ve com l'anell al dit per reflexionar sobre quines són les mancances que actualment té l'equip.