dimecres, 19 de gener del 2011

EL RED TEAM CANVIEM LES NORMES DEL JOC!

Des del Secretariat Permanent de l'AJS Red Team volem manifestar públicament el nostre rebuig i la nostra ràbia envers una actuació que cada cop és més recorrent: el planton (amb prèvi avís).

En les dues últimes jornades, l'equip red no ha pogut jugar el partit per falta d'assistència de l'equip rival. Primer el Llumillu Niutin i avui la República FC han faltat al seu encontre. Davant d'aquesta realitat el nostre equip vol expressar la seva discomformitat amb aquest tipus d'actuació. 

Per tant el Secretariat Permanent de l'equip exposa que es demanarà de manera formal una revisió dels articles 3.4 i 3.5 del reglament oficial de la LEFA. El nostre equip jurídic ha treballat en l'esmena a aquests dos articles amb la intenció d'endurir el càstig pel conegut "planton", però també penalitzar la no assistència a un encontre. Actualment aquests articles estableixen:

Article 3.4:
"Cada equip haurà de presentar com a mínim 5 jugadors ben vestits abans de passats 10 minuts de l'hora estipulada o el partit es donarà per perdut (0-5). La impuntualitat es considera una de les formes majors de la indecència."
Article 3.5:
"Si un equip no es presenta a la cita i no ha avisat a l'equip contrari es considerarà "plantón" i suposarà la pèrdua del partit (0-5) i de 2 punts a la classificació general de la lliga."

La proposta de l'AJS Red Team és la següent:
ARTICLE 3.4a:
"Cada equip haurà de presentar com a mínim 5 jugadors ben vestits abans de passats 10 minuts de l'hora estipulada o el partit es donarà per perdut (0-5) i es restaràn 2 punts a l'equip no presentat. Si hi ha com a mínim un jugador de l'equip no presentat, només es restarà 1 punt a la classificació"
ARTICLE 3.4b:
 "Si un equip no pot presentar-se a un enfrontament haurà d'avisar  l'equip rival amb un mínim de 24 hores d'antel·lació i el partit comptarà com una derrota  (5-0) per l'equip que no es presenta. En el cas que s'avisi el mateix dia del partit es penalitzarà a l'equip que no pot presentar els nombre mínim de jugadors  (5) amb la derrota ja estipulada i a més perdrà 1 punt a la classificació general."
ARTICLE 3.5:
"Si un equip no es presenta a la cita i no ha avisat a l'equip contrari es considerarà "plantón" i suposarà la pèrdua del partit (0-5) i de 2 punts a la classificació general de la lliga."


Els aficionats reds han descarregat la reva ràbia i frustració pels carrers de la nostra ciutat quan passats 20 minuts els jugadors han abandonat el camp.

Els aficionats presos per la ràbia han provocat disturbis
a les zones properes a l'Estadi Olimpia

La brigada mòbil de la Policia Municipal ha aparegut a la zona i els aficionats, 
i algun jugador, han els han atacat mentre feien càntics recordant els fets 
de la passada setmana a les oficines de l'equip.

Un aficionat red recorda als "munipes" que no són benvinguts

El cocapità Arnau ha fet unes declaracions a l'autobus oficial de l'equip que "després de dues jornades seguides sumant punts sense disputar partits, el Red Team s'apropa a la part alta de la classificació. El proper partit contra els Desperdicis de Salònica ens permetrà escalar de forma contundent, inequívoca i legitima."

1 comentari:

Unknown ha dit...

Afegim-hi la cessió al porter (només si agafa amb les mans una pilota passada per un jugador del seu equip, s'entèn)! És que si no, pressionar es converteix en una cosa cansada, inútil i sense resultats.