dimecres, 9 de febrer del 2011

La lluita continua

Una setmana després de la gran i humiliadora victòria davant l'Endavant Les Atxes, l'etern rival de l'AJS Red Team, per un contundent 11 a 1. L'equip red encara el que pot ser un dels partits més decisius del que portem de lliga.

Avui a les 21h es disputarà el partit que enfrontarà el sgeon classificat de la LEFA contra el tercer. Amb una diferècia de només un punt entre ambdós equips, pot ser que l'AJS Red Team es col·loqui en segona posició avançant Els Cítrics CE. El partit es preveu díficil, però l'equip arriba a l'encontre feungolístic amb una molt altra forma física i moral.

El Secretariat Permanent vol agraïr les mostres de suport rebudes tant per els aficionats incondicionals que van animar el seu equip fins al xiulet final i també les mostres de suport internacional que clubs com el Sankt Pauli i el Celtics de Glasgow han fet arribar per burofax a la nostre seu del carrer Pare Sallarès.
Igualment volem manifestar que l'actitud del nostre rival etern ens va dónar molts motius per continuar amb la nostra lluita feungolística. 
  • En primer lloc, perquè la seva incapacitat de crear ocasions manifestes de gol i la poca organització i disciplina en el joc fruit de les grans combinacions ofensives i defensives de tot el nostre equip van permetre'ns la victòria.
  • En segon lloc, perque va quedar demostrat que els fitxatges mulimilionaris no serveixen per parar un equip basat en el que ja comença a ser un distintiu pròpi del Red Team, el companyerisme i el treball.
  • Finalment, la seva actitud desafiadora i els aires de superioritat amb que els jugadors atxes es dirigien a l'quip i afició red, juntament amb un intent de fer creure que el partit no s'havia pogut disputar per una suposada "tempesta de sorra" tal com el porter (in)discutible d'Endavant va voler fer creure als seguidors de la LEFA, només fan que els nostres jugadors i aficionats esperin amb més desig el proper encontre contra l'equip atxa.