dijous, 24 de febrer del 2011

Derrotats però amb orgull

A l'enfrontament d'ahir a l'Estadi Miguel Hernandez entre AJS RED TEAM i els líders The Chunguitos FC, es va poder veure una gran qualitat feungolística per part dels dos equips. Tot i la victòria de l'equip xungu per unn 8 a 14, cal destacar que tant el joc ofensiu com el joc defensiu de l'equip red van ser d'un gran alt nivell.

A l'encontre d'ahir, l'AJS Red Team va comptar amb un nou fitxatge, el Jan, que esperem que tingui continuitat, ja que va donar profunditat i tècnica en el joc ofensiu de l'equip de l'assemblea. A hores d'ara, el Secretariat Permanent de l'equip està duenta  terme diferents contactes amb l'entorn més pròxim al jugador per assegurar-se la continuitat d'aquest gran jugador que apunta una molt bona i digna carrera feungolística. Pel que fa a la segona vessant de joc, la defensa del Red Team va ser molt forta, tallant moltes de les jugades d'atac dels xungus, els centrals Jaume i Rai, van estar estelars, destancant d'un la habilitat de tallar passes amb el cap i de l'altre la forta pressió i les nombroses recuperacions de pilota.

El Secretariat Permanent volem expressar la nostra indignació i sorpresa al veure com els repsonsables de l'equip xungu han fet córrer per internet en les seves declaracions oficials que el personatge espanyol i caspós Tomás Roncerdo, és un declarat seguidor red i gaudeix del carnet de militant. Davant d'aquesta manipulació mediàtica volem deixar clar que els nostres militants són acceptats com a taldesprés d'un procés d'investigació sobre el passat i present dels interessats, i, que en cap cas, tenim militants espanyolistes i/o manipuladors. 

Militants i simpatitzants reds animant el seu equip


Els responsables de la lliga han avisat que l'equip República CF està en hores baixes, i per tant a la propera jornada hi haurà, de nou, un enfrontament entre l'AJS Red Team i The Chunguitos FC, però aquest cop, a l'Estadi Pau Casals.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A nosaltres també ens va estranyar, però Roncero va asegurar ser un soci influent a l'AJS...

AJSabadell - Red Team ha dit...

s'haurà de fer una investigació interna...

Anònim ha dit...

Pq actualitzar de tant en tant???